Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Kuptimi i veçantë prapa artit të thonjve të Cynthia Erivo në Oscars 2020

Në kohën kur arti i thonjve funksionon si njëra nga mjetet përfundimtare të shprehjes estetike, manikyri është mjeti i sigurtë për të tërhequr fokusin në qilimin e kuq. Vetëm shikoni të nominuarën për aktorën më të mirë Cynthia Erivo, e cila kishte lyer thonjt e saj me rastin e ceremonisë së Oskar 2020, të cilat ishin një kombinim i shkëlqimit dhe përrallës – dhe mbante një kuptim të butë dhe të veçantë.

Nënshkrimi i aktores me stil të flokëve baz ishte i mjaftueshëm për të vjedhur shkëlqimin, por një copëz e fotos në Instagram të artistës së thonjve Gina Oh vërtetoi që manikyri ishte paraqitja goditëse e bukurisë nga të gjitha. Puna e lyerjes së thonjve me llak ofronte një duet aluzionesh, nga njëra anë e ilustruar për të kapur pikturën ikonike të Vincent van Gogh-it “Nata e Yllit”, tjetra një homazh për navigimin e qiellit të natës së heroinës abluzioniste Harriet Tubman e mbështetur në atë se kur u largua për të shpëtuar lirinë e saj, ndërsa kryesonte të tjerë skllevër të lirisë në hekurudhat nëntokësore.

“Kur ajo më tha që dëshironte të bënte Harriet Tubman dhe artin e thonjve të frymëzuar nga konstelacioni, unë menjëherë mendova për “Starry Night” të Vincent Van Gogh-it, ”shpjegon Oh. “Ne i shoshitëm idetë që i kishim dhe ajo me të vërtetë ra në dashuri me ekspozimin e lojrave me ngyra si dhe e deshi idenë e një kontrasti të dy modeleve të ndryshme.” Një manikurë që është krijuese, referenciale dhe narrative është që është e denjë ka vlerë për natën më të madhe në film.

 

Burimi: fashionmagazine.com