Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Kjo është lustra më e shtrenjtë e thonjve në tërë globin

Sa të holla harxhoni për manikyrin tuaj? Zakonsisht shuma sillet rreth 15-25 euro por a mund të imagjinoni manikyr me vlerë 2000 euro për thua apo të bleni lustër për thonjë me vlerë 185 mijë euro? Përsonat e pasur dhe të famshëm e bëjnë këtë gjë…

Argjendari luksoz Azature Pogosian i specializuar për diamante të zi, ka lançuar një lustër për thonj çmimi i së cilës arrinë 250,000 dollarë. Pse kaq çmim të madh? Sepse llaku përmban 267 karatë të diamantit të zi dhe ka një metodë speciale të aplikimit që mund të performohet vetëm nga një grup i përzgjedhur i manikyristëve.

Nëse nuk keni vullnet të shpenzoni një çerek milioni për një shishe llaku, mund të përcaktoheni vetëm për manikyrin që kushton 22,000 dollarë apo 2,000 dollarë për thua…