Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Kjo brushë kozmetike është mëse e nevojshme për pastrimin e grimit gjatë natës!

Zonja, në qoftëse ekziston një gjë që ju nuk mund ta bëni, është rutina juaj e përditshme e pastrimit, sidomos gjatë mbrëmjeve. Heqja e grimit dhe të siguroheni se fytyra juaj është pastruar mirë si dhe hidratuar mjaftueshëm, duhet të jetë një domosdoshmëri në rutinën tuaj!

Pra, nëse mendoni se pecetat e lagështa për pastrimin e grimit nuk po funksionojnë sa duhet, duhet të konsideroni një mjet lehtësues, si brusha e quajtur Nanopore Brush, gjë që bën mrekullira për lëkurën tuaj të fytyrës.

Kjo brushë mahnitëse është gjëja e vetme që ju nevoitet për një pastrim të thellë, e cila bën ekfoliant, masazhon dhe i hap poret – pa qenë fare e ashpër me lëkurën tuaj. Kjo brushë është e përbërë nga material i butë dhe i hollë, kështuqë nuk dëmton lëkurën sikur mjetet e zakonshme siç është sfungjeri, pecetat etj.

Pra, çfarë mund të jetë më praktike se të keni një mjet të tillë multi-funksional? Është një brushë e cilësisë së lartë dhe pastron fytyrën tuaj nga grimi, sidomos gjatë mbrëmjeve kur jeni e lodhur për t’u marrë me fytyrën tuaj. Fakti që nuk kushton shumë shtrenjtë, e bën një investim të kujdesit të lëkurës që duhet ta përdorni çdo natë!