Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Këto prerje flokësh do të jenë madhështore në vitin 2021

Nëse vitin e kaluar fokusi ishte në tekstura natyrale dhe në stile flokësh no-fuss, viti 2021 do të jetë i tëri si kjo por edhe diçka më shumë. Hyrja në vitin e ri thërret për fillime të freskëta për të gjitha llojet e prerjes së flokëve, duke e bërë këtë vit periudhën më të përkryer për trendet e reja për flokë për të na udhëzuar ne tek sallonet.

Jemi duke i marr parasysh stilimet me nivel të ulët të mirëmbajtjes dhe me prerje që e bëjnë të gjithë punën dhe na fokusojmë në dekadat e mëhershme – vetëm ato që ishin në modë, kuptohet. Nëse ju keni dëshiruar që të preni flokët, mund të shihni shtresime të gjera, thekë të topitura dhe stile retro që janë duke pritur për t’i adoputar. (Jemi duke folur për stile të azhurnuara të vjetra bob, balluke dhe ato me prejre të gjatë, gjithashtu.)

Këtu mund t’i shihni prerjet e flokëve që do t’i shihni kudo këtë vit.

 

Shtresat e teksturuara

Ju mund të shtoni më shumtë teksturë tek flokët natyrale të bukura duke përdorur shtresa, shtresa dhe më shumë shtresa – fokusi në mesin e poshtëm të flokëve tek pjesa e fundit siguron që ju nuk do të humbisni shumë vëllim.

 

Xhufkë flokësh të shkurtra dhe të egra

Asgjë nuk e lajkaton një kokë përpos me dredha si një stil xhufke klasike. Është definitivisht një prerje e mahnitshme tufe.

 

Prejra e topitur klavikule

Një top që godet mu tek klavikula e juaj është gjatësia më tërheqëse. Kjo është e tëra që kemi nevojë të themi sa i përket kësaj çështjeje.

 

Stil bob i butë dhe i dredhur

Ne jemi duke i marr gjërat prap tek stilet bob të Hollivudit të vjetër të vitit të kaluar – që do të thotë pjesë fundore të butë, dredha lajkatuese dhe ndarje të thellë anësore.

 

Stil bob Mia Wallace Bob

Kjo prerje Pulp Fiction është ikonike në vetvete. Tani është rradha e juaj që të bëni një stil.

 

Burimi: southernliving.com