Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ja si mund të shpëtoni nga përlyerja e lëkurës me llak të thonjve!

Thjeshtë ju nevoitet vetëm një gjë e vogël për të shpëtuar nga përshkëllimi…

Lyerja e thonjve në kushte shtëpiake është më e mundimshme dhe kërkon sakrificë dhe mund deri në arritjen e manikyrit perfekt dhe profesional. Shumica prej femrave, nuk kanë kohën e duhur për të qenë delikate dhe të përpikta në lyerjen e duhur pa ipërshkëllyer thonjtëe edhe jashtë vijave, andaj edhe përfundojnë duke i përlyer kutikulat apo lëkurën përreth thonjve.

Fatmirësisht ekziston diçka që mund të ju ndihmojë ta tejkaloni këtë fazë shqetësuese!

  1. Aplikoni vazelinë

Merrni njëtop pambuku dhe zhyteni në vazelinë e më pas aplikojeni rreth lëkurës përreth thonjve dhe kutikulave, kuptohet para aplikimit të llakut, thekson Alexandra McCormick, artiste e Honey. Nëse aksidentalisht përlyeni lëkurën jashtë thonjve, llaku nuk do të qëndroj për shkak të vazelinës.

Shënim: vetëm sigurohuni që mos të hidhni vazelinë në asnjë nga thonjtë, dhe nëse e bëni pa qëllim atëherë merrni një top pambuku të pastër dhe pastrojeni vendin, pasi nuk do arrini efekt të mirë të llakut dhe nuk do qëndrojë.

  1. Aplikoni llakun për lyerjen e thonjve

Pasi të përgatiteni, ju mund të filloni manikyrin tuaj pa ushqetësuar fare, madje mund ta bëni edhe më argëtues procesin duke shtuar disa detaje interedante rreth thonjve.

Image result for rimmel nail polish

  1. Fshini apo pastroni çdo mbetje të mundshme

Po, pra shumë e thjeshtë apo jo? Krijoni vetes një atmosferë të këndshme për aplikimin e manikyrit edhe në kushte shtëpiake…

Image result for Silcare basic aceton 90ml