Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Hijet për sy vs ngjyra e syve

Hiri, argjend apo vjollce.. A e dini se cila hije e syve thekson bukurinë e ngjyrës së syve tuaj? Ndjekni udhëzuesin!

Sy me ngjyrë të kaltër

Hije të duhura:

Portokalli, terrakota dhe bronz për sy të kaltër të ngrohtë, përderisa tonet nude, hiri dhe çokolladë theksojnë qartësinë e tyre.

Sy me ngjyrë kafe

Hije të duhura:

Sytë me ngjyrë kafe janë të gjithanshëm: shumica e hijeve duken bukur në to. Por tonet më lajkatuese për sy të kaft janë ato vjollce dhe vishnje.

Sy me ngjyrë të gjelbër

Hije të duhura:

Jorgovani e zbehtë dhe hijet neutrale ndrisin sytë e gjelbër për një çast.

Sy me ngjyrë lajthie

View this post on Instagram

…I’m ready for my close up…💕

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Hije të duhura:

Një shtresë e hollë e thjeshtë e hijes vjollce do gjallërojë sytë me ngjyrë lajthie

Sy me ngjyrë hiri

Hije të duhura:

Një hije me shkëlqim të lehtë u sjell syve me ngjyrë hiri një shkëlqim dhe thellësi. Hijet me ngjyrë hiri dhe argjendi janë ideale për këto sy.

 

Burimi: byrdie.com