Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Grimi i romanticizmit

Koleksioni i Simone Rocha‘s ka cekur një duet të thelbit irlandez (trikotazh ekstravagant dhe bistekët fetar) me shfaqjen e bukurisë që shërbejnë si rrugëkalim. Nën flokët e endura në kurora të endura ose të shtyera prapa me shirita të stërvitur, me xhevahir me gjatësi teksturesh të lëna për të rënë rreth fytyrës, një seri sysh të lyer, me qepallë të shtypur në fragmente të foljes.

Artistja e grimit Thomas de Kluyver zgjedhi të mbaj të gjithë vëmendjen në grimin e syve, duke shmangur çfardo zmadhimi për një goditje me balsam për buzë. Efekti magjepës me copëza të zeza, mandarine, të kuqe dhe metalike livando të aplikuara tek qepallët si për të bërë mimike të lyerjes me ngjyrë, vendi është jorelevant derisa është i mbyllun tek sipërfaqja në mes të vijës së qerpikëve dhe vetullave. Modelet pa folje u janë ofruar pamje pak më të butë, vështrimet e rrethuara në hije për sy. Rezultati ishte koleksioni i dekadencës gotike – një primer i përsosur për Milanin.

 

Burimi: msn.com