Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Gjërat që do të doja t’i dija para tranzicionit në flokë natyrale

Nëse nuk keni qenë duke menduar rreth tranzicionit të flokëve natyrale para pandemisë COVID-19, muajt e fundit të vitit 2020 mund të kenë qenë një thirrje e madhe për ju. Me stilistët e flokëve që janë në një gjendje të pasigurtë në tërë vendin, shtrëngimi në sallon nuk është një gjë e vogël. Momenti i jonë aktual ka shkaktuar që shumë njerëz të ngadalësojnë, të vlerësojmë rutinën tonë të bukurisë dhe t’i bëjnë vet. Jemi duke i shkurtuar balluket tona! Jemi duke i bërë më dyllë këmbët tona! Rutinat tona të bukurisë janë duke marr një ndjenjë të bërjes vet, duke e bërë këtë kohë të përkryer për të eksperimentuar me flokët tuaja natyrale.

I shndërrova nga flokët e relaksuara në ato natyrale pas semestrin tim të parë në kolegj në Boston, kur bashkësia e zezakëve dhe e latinëve e mbanin listën prej 6 salloneve në tërë qytetin që mund të jetë e besueshme me kaqurrelet tona natyrale. Çmimet ishin zhvatëse dhe rezultatet ishin shpesh jo konsistente. Nuk shkoi kohë e gjatë kur fillova të organizoj ligjerata në YouTube, rishikime të pakufijshme të produkteve dhe udhëtime të gabueshme tek Ulta. 

Do ta pranoj, udhëtimi i im i flokëve natyrale filloi ne zell më shumë nga praktikaliteti sesa e një dëshire për të zhbllokuar fuqitë e teksturës sime natyrale, por 10 vitet e kaluara të vetë-zbulimit ishin më shumë zbuluese dhe afirmuese sesa që e kam parashikuar. Prap, janë disa rregulla themelore dhe disa këshilla për flokë natyrale që i kam përzgjedhur dhe që do të ishin ndihmuese.

 

Burimi: glamour.com