Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Flokët box braids bohemian

Ju, sipas të gjitha gjasave, keni ndëgjuar për flokët box braids, por më lejoni që të paraqes tek ju box braids bohemian. Në vend se t’i rregullojmë flokët nga lartë poshtë deri tek fundi i flokut, me box braids bohemiane vetëm disa nga centimetrat bëhen braid. Ju mund t’i keni parë më parë këtë pamje tek Zow Kravitz, por TBH, për të patur box braids bohemiane shumë të holla, do të duhej të ulesh në një karrige për orë të tëra – si, gjashtë, mbase edhe shtatë orë.

Poshtë për të rikrijuar këtë vështrim? Këtu keni gjithçka që duhet të dini:

  1. Lani flokët me një shampo pa sulfate. Këto box braids do të qëndrojnë në flokët tuaj për një kohë, kështu që dëshironi të siguroheni që flokët tuaj të jenë sa më të pastër sa të jetë e mundur përpara se të kryeni. Një shampo pa sulfate do t’i marrë rrënjët tuaja të freskëta pa hequr vajrat e saj natyral.
  2. Sigurohuni që pjesët tuaja të jenë në pikë. Për të marrë linjat më të mprehta për gërshetat tuaj të kutisë bohemiane, përdorni një krehër bastun prej palme kacavjerrëse dhe një gell pa kontroll të buzës për t’u siguruar që pjesët tuaja të jenë të hijshme.
  3. Vendosni skajet tuaja me një furçë dhëmbësh nëse keni probleme në përdorimin e një krehri shufër – do t’ju ndihmojë të përhapni gellin e kontrollit në skaj të barabartë në të gjithë flokët tuaj. Së pari, lyeni flokët e foshnjës tuaj përpara, pastaj shtoni pak gell mbi furçë, duke i drejtuar skajet tuaja drejt vijës tuaj të flokëve në çfarëdo forme që dëshironi.
  4. Përqendrohuni në kujdesin e kokës suaj. Është jashtëzakonisht e rëndësishme të mbani flokët tuaj natyral të pastër dhe të lagur nëse dëshironi të nxisni rritjen e flokëve ndërsa flokët tuaj janë në një stil mbrojtës. Spritz një kondicioner të lënë në kokën tuaj për të ndihmuar në hidratimin e çdo copëze të thatë.

Atje shkoni! Para se të ngjitni gërshetin tuaj, sigurohuni të shikoni tutorialin për të parë saktësisht se si gërshetat bashkohen.

 

 

Burimi: cosmopolitan.com