Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Shamponi Eva e-line HL

HL Shampoo është shampon energjizues kundër rënies së flokëve. I sjellë ton lëkurës së kokës dhe poashtu sjellë ushqyes që promovojnë rritje të flokëve dhe që e ngadalësojnë rënien e tyre. Është një shampon i përsosur për rënie të flokëve gjatë periudhave të ndryshme stinore. E përdorur me Losion HL, është një trajtues shumë efektiv për të ndaluar rënien e flokëve.

Formula e tij e lëhtëson larjen e flokëve.

Nuk i thanë flokët apo nuk i peshon ato poshtë.

Përfitimet:

E tonon lëkurën e kokës.
Sjellë ushqyes që e nxisin rritjen e flokëve.
Me formulë pa paraben dhe pa silikon.

 

*Është në dispozicion në format prej 300ml dhe mund të gjendet në pikat shitëse të UNI Cosmetics.