Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ec, ec në drejtim të modës, zemër

Dizajneri i modës, Isaac Mizrahi i sjellë publikut një prespektivë tjetër përmes një game marramendëse frymëzimesh – nga posteret e viteve ’50 në një shikim të ngathët të një gruaje në rrugë, e cila e bën atë të bërtasë “ndalni makinën!” Brenda kësaj bisede marramendëse janë të dhëna të vërteta për të jetuar një jetë të lumtur, një jetë krijuese.

Kjo bisedë u paraqit në një konferencë zyrtare TED dhe u veçuar nga redaktorët tanë në faqen kryesore.

 

Burimi: ted.com