Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Dyshemeja e sallonit duhet të një zonë pa zhurmë

Ende doni t’i rregulloni thonjt? A tregoheni? Në çfarë mënyre tregon? Shoh shumë ankesa në mediat sociale. Ankesat për klientët, ankesat për orët e mësimit dhe ndërmarrjet, ankesat për bashkëpuntorët, ndër të tjera. Ankesat mund të jenë të ligjshme. Nëse një bashkëpunëtor është duke vjedhur, atëherë ky është një lajm i keq. Nëse një klient është zakonisht 15 minuta me vonesë, kjo është arsye për një diskutim serioz dhe ndryshim të mundshëm të vendit. Pyesni veten, sidoqoftë, nëse këto gjëra i përkasin mediave sociale.

Nëse ndjeheni pakëz të kënaqur sepse nuk do të flisnit kurrë për gjëra të tilla në internet, çka do të bënit sikur të kishit klientët në sallon? Në qoftë se dhoma e juaj afër salloni nuk është e izoluar me material izolues kundër zhurmës, nuk është as vend i sigurt për ankesa! Mendoni se sa jeni mërzitur kur dy punonjës të dyqanit ose punonjës të restorantit janë duke u ankuar për punët e tyre, shefin ose klientët ndërsa jeni duke pritur që ata të kryejnë punën e tyre ose thjesht ndodh që të jenë brenda rrezes së ndëgjimit. Është e vështirë të mos u japësh atyre një këshillë profesionale në vend të parave të gatshme. E njëjta gjë vlen edhe në sallon.

Nëse jeni të lumtur dhe e dini atë, tregoni. Mos lejoni që gjërat e vogla t’ju shqetësojnë ndërsa jeni duke punuar; leni ato për fundin e ditës dhe mbledhjet e stafit. Nëse nuk keni mbledhje pune, shikoni nëse mund t’i filloni ato. Takimet e salloneve nuk janë një mundësi? Provoni të lironi stresin përmes ushtrimeve fizike si: kickboxing, gjimnastikë, ose diçka të ngjashme, ku mund të jeni agresiv dhe nxirrni zhgënjimin tuaj pa e lënë të rrjedh gjak në shtëpinë ose tryezën tuaj të thonjve.

Të jesh profesionist dhe të zgjedhësh të jesh i lumtur dhe të shijosh pasionin tënd kërkon përpjekje. Nëse do të ishte e lehtë, të gjithë do ta bënin atë!

 

Burimi: nailsmag.com