Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Diesel fuel for life eau de toilette spray

Aromë e cila simbolizon emocionin e puthjes suaj të parë, një kujtim sensual dhe i paharrueshëm.

Dieseli krijoi 2 lloje të eliksirëve, 1 për mashkullin dhe 1 për femrën. Eliksir joshës dhe energjik për të jetuar jetën thuajse e nesërmja nuk ekziston.

Fuel for life nënkupton se është një eliksir jetësor, sekreti i një jete përplot me sukses.

Përdorimi i rekomanduar: mbrëmje.

Përmbajtja: Vodka e përzier bukur me mint të ngrirë, fruta pasioni, lëkurë dhe kavjar. Për përdorim të përditshëm, me aromë të mirë.

 

*Ky produkt mund të gjendet tek pikat shitëse të UNI Cosmetics.