Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Çdonjerit i pëlqen ky tregim i zemrës i këtij gjyshi i cili jeton për t’i bërë…

Këtu është një tregim zemre që i tërë interneti është i gatshëm ta përkrah: përralla e mbesës, gjyshin e saj dhe aftësitë e tij si manikyrist për zonjat në jetën e tij.

Përdoruesja e platformës Twitter Ayla Winter-White fatkeqësisht iu desh t’i nënshtrohet një ndërhyrje kirurgjikale, por ajo ishte e ndihmuar nga gjyshi 82 vjeç, Keith, i cili erdhi ta bëjë atë “të ndihet më mirë” siç shpjegoi – për t’i lyer thonjt e saj. Si duket, ai ka punuar si manikyrist amator për gjyshen e saj për tre dekada me rradhë. Për fat të mirë, ai vendosi që shkatësitë e tij t’i përdorë për atë poashtu.

Në videon e shpërndarë Winter-White, Keith është i pavullnetshëm që të shpërqëndrohet nga zëri i gruas së saj Margaret duke i bërë atij pyetje. “kam një punë me rëndësi në këtë moment,” insiston ai duke e sqaruar numrin e koteve të llaqeve që mbesa e tij i dëshiron në një shfaqje fokusi të çmueshëm.

Dhe ai nuk është vetëm një manikyrist ekspert. Keith poashtu është një fotograf personal” për gruan e tij, e shpërndarë Winter-White, dhe poashtu yll i videove të stilit TikTok me këngët hit “Old Town Road.” Me fjalë të tjera, kjo nuk është një gjysh i zakonshëm.

Apeli i tij nuk ka shkuar pa u vërejtur; videoja origjinale e lyerjes së thonjve është pëlqyer më shumë se një milion herë në Twitter, dhe është lavdëruar online, për arsyje të mirë.

Burimi: time.com