Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Çdonjëra prej Taylor tek Gaga është duke eksperimentuar…

Ndoshta është bërja e flokëve vija-vija në mënyrë kreative ajo çka na ka bërë të kënaqemi gjatë karantinës, apo ndoshta është dëshira për t’i kombinuar pakëz gjërat në sallon të bukurisë në mungesën e pakufijshme të termineve tek sallonet. Çkado qoftë, tani kemi një ngjyrë të re për flokë dhe disa nga fytyrat tona të preferuara vetëm se janë duke e përdorur atë. Çdonjëra nga Lady Gaga tek Taylor Swift kanë bërë diçka që nuk është pritur duke i lyer hijet e flokëve me ngjyrë rozë, nga pastelet të tjerrura me sheqer tek neoni i guximshëm.

Nëse flokët tuaja tashmë janë bjonde apo të theksuara, është një pamje që mund të arrihet lehtësisht. Shikoni brendet si Bleach, e cila është e specializuar në produktet e ngjyrave dhe ka një gamë të mrekullueshme të pasteleve “Super Cool Colour” – provoni The Big Pink për të krahasuar me ato hijet vibruese të Dua Lipas. Nëse ngjyra rozë më e lehtë dhe më e butë është më e preferushme për ju, ngjyrat gjysëm të përhershme  të Schwarzkopf candy floss-pink Live Pretty Pastels në Rose Gold është një opcion i mrekullueshëm. Dhe nëse pamja me stil të shpejt është duke thirrur emrin tuaj, bëjeni moton “sa më shumë, aq me qejf”. Sepse, pse jo?

1/5
Lady Gaga

© @ladygaga

2/5
Taylor Swift

© @taylorswift

3/5
Jennifer Love Hewitt

© @jenniferlovehewitt

4/5
Sarah Michelle Gellar

© @sarahmgellar

5/5
Dua Lipa

© @dualipa

 

Burimi: vogue.co.uk