Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Buzë më të plota pa intervenime plastike!

Buzë më të plota pa injeksione? Po ju lutem.

Trendi për buzë më të plota po rritet çdo ditë e më shumë. Por për fat të keq, operacionet plastike janë të shtrejta, të rrezikshme dhe në mënyrë të përhershme të dëmtojnë indet e buzëve, kështu që sa më larg këtyre gjërave.

Në vend të operacioneve, mbushjeve, injeksioneve, ju mund të krijoni një iluzion të buzëve më të plota me disa hapa të thjeshta! Këto hapa mund ti shihni në video më poshtë:

1.Aplikoni korrektor si bazë dhe pastaj lehtësisht vizatoni buzët jasht linjave si dhe vizatoni vija vertikale për të shtuar dimenzion. Mbushni zbrazëtirat me një korrektor dhe përzieni në mënyrë të duhur.

2. Aplikoni një buzëkuq të mbuloni konturin si dhe përfundoni grimin me një shkëlqim të buzëve të cilët ndihmojnë në krijimin e iluzionit të buzëve më të plota duke thithur dritën dhe duke e reflektuar atë. Por nëse dëshironi të bëni një hap para më shumë, ju mund të aplikoni një shkëlqim i cili fryen buzët i cili përmbanë përbërës si mendër dhe peptide për të shtuar një nxitje të përkohshme në volum.