Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Bërja e manikyrit që ju bën të ndiheni pozitive

Çdo grua e një moshe të caktuar i ka këto tekste të këngëve të Missy Elliot të ngulitura diku thellë në memorien e saj: “Nëse jeni një vajzë që fluturon, rregulloni thonjt tuaj, bëni pedikyrin dhe flokët tuaj.” Nuk ishte derisa isha diku kah mesi i viteve 20 të moshës time kur e kuptova që Missy kishte të drejtë dhe unë ngut u bëra e varur në pathyeshmërinë dhe shkëlqimin e shndërritur të thonjve në sallone të bukurisë. Bërja e manikyrit ishte njëra prej mënyrave më të lehta për tu ndjerë e zbukuruar, por kur filloi të rritej, u ndje pozitive. Çdo herë që i kam rregulluar thonjt, dukeshin shumë të bukura për një periudhë prej dy javësh, atëherë pjesa ndër thoin do të filloj të bëhet e verdhë dhe do të zhvilloj kreshtat ku llaku ka ndaluar dhe aty ku thoi ka filluar të rritet. Si mund të vazhdoj të ndjehem një vajzë që fluturon, por me thonj më të shëndetshëm?

Vendosa të testoj disa produkte nga Vitry, llaku i së cilave është i formuluar në mënyrë të veçantë për t’i mundësuar thonjt që të marrin frymë në mënyrë që ato të mos bëhen me kreshta apo të verdha. E themeluar në vitin 1795, Vitry është nga emrat më të besuar në biznesin e manikyrit në shtetin e saj amë, Francë.

 

Burimi: fashionmagazine.com