Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Artisti i grimit të Adeles zbulon se si të rikrijohet vijëzuesi i saj i mahnitshëm

Deri më tani, shumica e adhuruesve të Adeles e kanë kuptuar modën e saj të grimit me sy maceje. Dhe derisa pamja ikonike mund të duket shumë e ndërlikuar për ta rikrijuar atë vet, artisti i grimit i këngëtares, Michael Ashton, e ka publikuar një video-ligjeratë që mund të jetë çelësi për të përfeksionuar vijëzuesin e saj me krahë.

Udhëzimet hap-pas-hapi kërkojnë disa produkte të ndryshme, një shumëllojshmëri manovrash me brushë dhe pak durim për të arritur efektin e dëshiruar, por nëse përfundoni së dukuri si Adele, duket se ia vlen.

 

Burimi: time.com