Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Artisti i grimit i Margot Robbie e bën këtë “gjë” për çdo natë para se të bie në shtrat

Nëse linja e ardhshme të cilën dëshironi ta lexoni është “plugjet përmes tubit të Ben & Jerry derisa jeni duke e shikuar Netflix,” atëherë shikoni më tutje tani…

OK, Pati Dubroff mund të jetë e pjesërishme tek një çikëz të Ben & Jerry dhe Netflix, por ajo poashtu alokon disa nga produktet e mbrëmjes për të trajtuar lëkurën e saj dhe dredha-dredha.

Dubroff është një artist grimi për tipet e njerëzve si Margot Robbie, Kate Bosworth dhe Jessica Biel, dhe ajo është e njohur për përpjekjen e madhe për të pregatitur lëkurën e saj ashtu siç bën kur e aplikon grimin tek ajo.

Ne e dijmë tashmë obsesionin e saj me llokmet gërdallë (ajo pretendon se duke e masazhuar lëkurën para aplikimit të bazës, do t’i nevojitet më pak mbulim). Por qysh atëherë ne e kemi zbuluar një tregim Instagrami tjetër – një ritual për periudhën para shtratit, së cilës i referohet si zhytje e akullt fytyre.

Me pak fjalë: ajo në kuptimin e plotë të fjalës e vendos lëkurën e saj mbi akull.

Pjesëmarrësit e SAS: Who Dares Wins sipas të gjitha gjasave ka përjetuar diçka të ngjajshme (me më shumë baltë dhe Ant Middleton mallkim në fytyrat e tyre). Sinqerisht, tingëllon si gjëja e fundit që do të kishim bërë para se të rrëshqitnim ndër fotele për pakëz zzzs shumë të nevojshëm, por Dubroff betohet në të, duke thënë, “Duket se po bëjë gjumë shumë të mirë, më thellë. Ndjehem e qetë.”

Ajo poashtu shpjegon se nuk është vetëm madhështore për të ulur nivelin e inflamacionit dhe “mbërthimit” të lëkurës (të cilën ne supozojmë që do të thotë mbylljen e poreve dhe shtrëngim), por për “përkrahjen e nervave vagus.”

Ajo vazhdon më tej në inkurajimin e adhuruesve të saj që të lexojnë atë, të cilën ne e bëmë menjëherë, dhe në fakt është relativisht interesante…

Nervi vagus është nerv kranial që gjendet në tru dhe komunikon me impulsat e nervave tek pjesa tjetër e trupit. Mendohet se duke e stimuluar atë duke e përdorur të ftohtin e jashtëzakonshëm, ju mund të ulni nivelin e ankthit dhe lodhjes.

Qartësisht ne sugjerojmë që të lexoni praktikën para se ta keni konsideruar që ta përdorni – disa lloje të lëkurës mund të mos reagojnë mirë në temperatura të jashtëzakonshme dhe zhytja e fytyrës në ujë i ka rreziqet e saj…

 

Burimi: cosmopolitan.com