Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Arsyeja pse e kam përqafuar vijezuesin e ndriquar dhe të guximshëm për sy kundrejt maskës sime

“Doni t’i bëni sytë tuaj të duken sa më shumë me shkëlqim dhe hipnotike që është e mundur?” artisti i grimi Marcelo Gutierrez me tha në një bisedë telefonike, pasi unë e vajtoja faktin që fytyra ime, tanimë e penguar nga maska, ndjehej e mbështjellur me anonimitet. Paprimtas, hijet për sy nga NARS mungonin në shumicën e rasteve, dhe vija e hollë e vijezuesit për sy me ngjyrë qokolladeje, të cilën e përdorja më herët, pak bënte dallim. “Përdorimi i vijezuesve me ngjyrë është me të vërtetë një mënyrë e lehtë për t’ja dalur,” tha Gutierrez, i cili e kishta pasuruar profilin e tij në Instagram me gravura të shumë-ngjyrshme.

E mora parasysh atë se çka tha Gutierrez — duke u siguruar që të bëjë me gell transparent vetullat, dhe u befasova në mënyrë të kënaqshme: Jargovani metal i Chanel ishte një rritje e menjëhershme edhe disponimit, përderisa prekja e shkumësit me ngjyrë ari nga Marc Jacobs në skajet e brendshme mori vëmendjen e maskës së verdhë nga Alexis Badiyi. Në atë kohë, Fara Homidi, e cila kishte dizajnuar pamjen vibruese, u hamendësua, “është një ngjyrë popi që simbolizon diçka futuristike, diçka të cilën duhet ta kemi në konsideratë.”

Kopjimi i argjentares italiane Delfina Delettrez, e cila për një kohë të gjatë njihet në praktimin e vijave të trasha të teal kohl ndër qerpikët e saj të poshtëm, unë kam përdorur maskarën e re me dy skaje nga Dior’s për të bërë vija të kaltra të mesnatës, duke e shtresuar atë me kremën shkëlqyese për një masë të mirë. A kam shkuar shumë larg?, minimalistja brenda meje filloi të shqetësohej. Gutierrez, sidoqoftë, ishte e menjëhershme që të më qetësoj: “Bota është një katrahurë dhe kjo gjë është një mundësi për të luajtur dhe për të dëfryer,” tha ai me siguri të plotë. “Nëse ne mund të gjejmë një moment ndriques në përditshmërinë tonë, merre atë dhe vrapo.”

 

Burimi: vogue.com