Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

5 truqe për një grim profesional!

Edhe pse pak e vështirë, në mënyrë që të arrini që grimi juaj të duket sa më profesional ju duhet të ndiqni disa hapa të rëndësishëm.

Toni i lëkurës dhe korrektorët

Asgjë nuk e bën grimit tuaj të duket profesional si zgjedhja e korrektorit të duhur. Zgjidhni një të gabuar dhe do të përfundoni me efektin e rakunit.

Image result for bourjois concealer

Kontur, kontur, kontur

Artistët profesional të grimit gjithmonë konturojnë fytyrën e klientëve të tyre. Konturimi është theksim dhe hijëzim i cili bën që disa zona të dallohen dhe disa të tjera të qëndrojnë prapa. Konturoni në mënyrë që të tërhiqni vëmendjen në veçoritë më të mira ose fytyrën tuaj si p.sh. sytë ose mollëzat. Konturimi mund të e vështirë për të perfeksionuar, por në të vërtetë bëhet shumë e lehtë pas një praktikë.

Përzieni skuqësin në drejtimin e duhur

Ekspertët pajtohen që gjithmonë duhet të përzihet nga lart kur aplikoni skuqës në faqet tuaja. Përzierja nga lart ngre dhe shkëlqen fytyrën.

Hije të syve me një ngjyrë është shumë pak

Shumica e përdorin hije të syve një ngjyrëshe kur aplikojnë grimin në shtëpi. Artistët e grimit gjithnjë përdorin ngjyra të shumta. Mësoni si të aplikoni dhe të përzierni ngjyra të shumëllojshme për një grim profesional.

Pluhuri

Pluhuri përfundimtar është ai që e bën grimin të zgjasë për orë të tëra dhe e bën atë të lëmuar dhe të përsosur. Sigurohuni që përdorni sasi të vogla ose ndryshe rrezikon të prishni pamjen tuaj të tërë.