Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

5 stile të lehta të flokëve për t’i mbijetuar verës!

Një pamje e lëmuar e flokëve duket bukur por a e keni parasysh se çfarë ndodh në fund të një ditë vere. Përfundoni me flokë të dëmtuara dhe skalp të djersitur! Stili i gërshetave të shtrënguara, bishtaleca të larta dhe punxhe të larta, edhe pse elegante dhe të bukura, prap se prap nuk janë stili më i relaksuar i flokëve për motin e nxehtë.

Në vazhdim mund të shihni disa nga stilet e përzgjedhura nga ne.

Gërshetë e lëshuar

Lazy girl braids

Një gërshetë e lëshuar e cila ka një pamje të çrregullt është një stil modern i flokëve që do i mbajë flokët larg fytyrës dhe qafës së djersitur.

Gjysmë të kapura

Breezy half up

Për një pamje elegante të flokëve gjysmë të kapura, provoni këtë stil. Do i mbajë flokët largë fytyrës dhe nuk do i tërheq apo të peshojë posht flokët.

Fjongo

Bow wow!

Një bishtalec i ulët i zbukuruar me një fjongo të bukur është një pamje e ëmbël e flokëve.

Gjysmë të kapura në punxh të vogël

Knot, not on top

Nganjëher punxhi i lartë shkakton kokëdhimbje, dhe në vend të kësaj, vendosni për një stil të flokëve gjysmë të kapura në punxh të vogël.

Një punxh i lëshuar

A bun half done

Ky stil “i dont give a damn” i flokëve është stili më modern për motin e verës. Dhe është stili më i lehtë që mund ta bëni çdo ditë.