Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

3 Stile të linerit të syve me ngjyra të ndritshme

Nuk mund ta mohoni faktin se lapsat për sy me ngjyra të ndritshme janë gjithçka kur është fjala për grimin e syve. Jo vetëm që e shtojnë ngjyrën në një ditë të errët, por na lejojnë gjithashtu të eksperimentojmë me pamjen tonë. Akoma nuk jeni bindur për rolin e ndryshimeve në rutinën tuaj të grimit? Këtu në bashkëpunim me blogeren e njohur Navyata Malkani, po ju tregojmë se si të bëni tri pamje të ndryshme duke përdorur lapsat me ngjyrë. Shikoni më poshtë…

      

PAMJA 1 — Lapsi ‘aqua gradient’

Hapi 1

Vizatoni skajet e brendshme të syrit me laps të bardhë për t’i theksuar sytë. Përdorni liner të bardhë për këtë qëllim.

Hapi 2

Vizatoni pjesën e mbetur të qepallës me laps ngjyrë vjollce. Përdorni liner të butë me nuancë vjollcë elektrike për këtë qëllim.

Hapi 3

Definoni skajet me një shkop pambuku për të siguruar pamjen e lapsit të duket e përsosur.

Hapi 4

Përzieni dhe aplikoni liner bruz në qendër. Për këtë, mbështetuni në liner me nuancë tirkize.

PAMJA II — Qepalla e poshtme

Hapi 1

Krijo një formë të rregullt të zgjatur me një laps të zi. Ne sugjerojmë ta bëni me liner të zi.

Hapi 2

Nënvizoni zgjatimin deri në buzën e saj. Përdorni liner vezullues, bronzë shkëlqyese për këtë qëllim.

PAMJA III — Degëzim i dyfishtë i lapsit me ngjyra të larmishme

Hapi 1

Krijoni një zgjatim të trashë mbi qepallë. Përdorni liner të butë, me nuancë blu për ta bërë këtë.

Hapi 2

Përcaktoni linjën tuaj të qepallës me një laps të zi të lëngshëm. Shkoni me liner të butë ndriçues, të zi për këtë qëllim.

Hapi 3

Ripërdorni lapsin blu në vijën e lotit. Përdorni të njëjtën liner me nuancë blu,për ta bërë këtë.

Hapi 4

Përdorni një laps të zi nën vijën e lotit dhe shtrijeni atë. Përdorni liner të butë me nuancë të zezë, për të marrë pamjen perfekte.