Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

3 mënyra elegante që të mbani flokët përderisa i kondiciononi ato thellë

Kush i ka njollosur vijat në mes të jetëve tona profesionale dhe personale – për të mos përmendur se kush i ka përforcuar aftësitë tona për t’i bërë shumë detyra në të njejtën kohë. Derisa ju gjykoni çkado – nga takimet përmes Zoom dhe mbledhjet virtuale shoqërore tek porositë Instacart dhe shkollën në shtëpi, ne ju inkurajojmë që të shtoni ndonjë punë shtesë në listën tuaj të gjatë: vetëpërkujdesjën – duke filluar me flokët tuaja.

Ju sfidoj që të kondiciononi thellë fijet tuaja për një ditë të plotë në secilën javë për t’i hidratuar dhe revitalizuar. Jo, ju nuk duhet të paraqiteni në kamerë me kapelë dushi. Unë kam krijuar tre stile bazuar në gjatësinë e flokëve që duken elegante derisa ju i ushqeni flokët në mënyrë sekrete.

Aplikoni njërën nga maskat e mëposhtme për të tharë apo për të lagur flokët, bëni ato me aksesorë siç janë kunjat ngjyrë ari rozë dhe lejoni që formula të funksionoj magjinë e saj derisa ju po e shijoni ditën tuaj.

Pinned-up Pixie

Më e mira për flokët e shkurtra

 1. Ngopni fijet e thara me shamponin trajtues R+Co Palm Springs Pre-Shampoo Treatment Masque, e cila veçon vajrat kondicionues me nxitje shkëlqimi siç është argani dhe kokosi.
 2. Ndani flokët tek pjesa e juaj e preferuar dhe krehni ato, në mënyrë që anësoret e flokëve tuaj të shtrihen mirë mbi lëkurën e kokës.
 3. Tani vjen pjesa e kënaqshme! Siguroni stilin tuaj me kunjat ngjyrë ari rozë për një stil përfundimtar. Vijëzoni secilën anë të pjesën suaj me kunja të vendosura në mënyrë të barazlarguar për një pamje editoriale që është tërheqëse dhe ektra hidratuese.

 

Prize-winning Pony

Më e mira për flokë mesatarisht të gjata

 1. Pasi t’i keni larë flokët me shampon dhe t’i keni fshier ato me peshkir të tharë, aplikoni maskën me kondicionim të thellë nga Briogeo Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Maskdhe krehni ato që t’i shtrini fijet në një përzierje revitalizuese të biotinës dhe vitaminave B.
 2. Ndani flokët tuaja poshtë në mes, zhvishni ato prapa në një ponytail të ulët dhe lidhni ato me një lidhëse elastike.
 3. Bëni ponytail bishtalec dhe lidheni përsëri.
 4. Shtoni 7-8 kunja ngjyrë ari rozë tek flokët përmbi secilin vesh në një formë të tharëses për flokë.
 5. Kënaquni me stilin tuaj elegant duke qenë të vetëdijshëm që ky trajtim është duke e rikthyer shkëlqimin, duke e zëvendësuar ushqyerjen dhe duke i mbrojtur fijet nga dëmtimet që mund të ndodhin në të ardhmen.

Healthy Bun

Më e mira për flokë të gjata

 1. Pasi t’i keni larë flokët me shampon dhe t’i keni pastruar ato me një peshqir të tharë, aplikoni maskën për përkujdesje ndaj flokëve Sisley-Paris Regenerating Hair Care Maskqë është e paketuar me vajrat botanike që janë të shëndetshme për flokë dhe lëkurë së kokës.
 2. Lidhni flokët tuaj në ponytail të lartë dhe pastaj lidhni ato me lidhëse gome.
 3. Me kunjat bobby, filloni të kapni me kunja fijet përreth lidhëseve elastike për të krijuar një kulaç vëllimor.
 4. Mblidhni 6 kunja ngjyrë rozë bobi dhe krijoni dizajn trekëndësh përmbi kokën tuaj, pak centimetra prapa vijës suaj të flokut. Thurni kapësen e dytë bobby përmes të parës, duke e thurur në drejtim të kundërt dhe lidhni pjesët e fundit të tyre. Vazhdoni procesin me 4 kapëset e mbetura.

 

Burimi: beautylish.com