Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

17 këshilla si të krijoni thonj të fortë dhe të shëndetshëm!

Nuk ka asgjë më të mirë se të keni thonj të fortë, të shëndetshëm, të prerë në mënyrë të barabartë dhe të lyer me delikatesë. Në vazhdim po ju paraqesim 17 këshilla që do të ju ndihmojnë në kujdesin e thonjve tuaj.

 1. Gjithmonë mbani afër vetes një lëmuese për thonj.
 2. Mbani duart tuaja shumë të pastra.
 3. Mbani thonjtë tuaj të thatë.
 4. Gjithmonë jini i kujdesshëm dhe delikat me thonjtë tuaj.
 5. Gjithmonë përdorni një shtresë bazë për lyerje të thonjve.
 6. Mbroni gjithnjë duart tuaja.
 7. Jepuni pushim thonjve herë pas here nga manikyri.
 8. Rregullisht hidratoni thonjtë tuaj.
 9. Shkurtoni apo preni thonjtë në bazë të rregullt.
 10. Konsideroni dietë të mirë ushqyese për shëndetin e thonjve tuaj.
 11. Konsultohuni me mjekun tuaj për suplementin biotin.
 12. Pastroni dhe dezinfektoni rregullisht mjetet e manikyrit me alkohol.
 13. Lexoni etiketat para përdorimit të llaqeve, disa mund të jenë toksike.
 14. Mirëmbani llakun duke e lyer pas disa ditëve sepse mund të zbehet me kohë.
 15. Vlerësoni shëndetin e thonjve, e jo gjatësinë e tyre.
 16. Mos i preni kutikulat apo lëkurën përreth thonjve.
 17. Mos harroni të aplikoni trajtime për kujdesin e duarve dhe këmbëve.