Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

15-vjeçari që ndjehet si një i huaj në botën e grimit

Ruben është një nga ndikuesit më të suksesshëm në TikTok.

Videot e 15-vjeçarit janë pëlqyer më shumë se një milion herë dhe përsëri ndjehet si një i huaj në botën e grimit.

Ai thotë së brendet, sidomos ato të cilat shiten në rrugën High Street dhe në supermarkete, nuk janë duke prodhuar mjaftueshëm bazë të hijeve për njerëzit me ngjyrë.

Ruben, nga Leicestershire, thotë që kjo do të thotë që ajo ka shpenzuar më shumë para duke blerë hije të shumëfishta për t’i kombinuar sepse ajo nuk mund ta gjejë produktin që i përshtatet.

“Në një kuptim, ju ndiheni të diskriminuar,” tha ajo.

“Nuk me duket vetja e përfshirë dhe as njerëzit me ngjyrë.”

Ruben, tregimi i së cilës e ka ndihmuar atë që të arrij në garën finale të organizuar nga BBC Young Reporter, shtoi se ajo mëton “të ndihmoj brendet për të zgjidhur këtë çështje”.

 

Burimi: bbc.com