Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

14 stile të lehta të flokëve për të gjitha femrat përtace!

Shumë femra në mëngjes përtojn të rregullojnë flokët e tyre apo thjesht nuk kanë kohë të mjaftueshme për t’ju kushtuar vëmendje stilit të tyre të flokëve.

Për këtë arsye ne vendosëm të ju sjellim disa video me anë të së cilave ju do mësoni disa stile të lehta të flokëve që mund t’i arrini shpejtë dhe lehtë.

Punxhi i lehtë

Pamja e valëve të njoma

Punxh gjysmak

Bishtalec për flokë të shkurtëra

Fenirim i lehtë

Punxh i përdredhur

Bishtalec i lehtë

Valë plazhi

Bishtalec për flokë kaçurrele

Valë pa përdorur mjete të nxehta

Gërshetë formë litari

Stil i 90-tës

Valë për flokë të shkurtëra

Stile të lehta me fjongo