Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Trendi i artit të thonjve me thurrje trikoje!

Është koha e mrekullueshme e vitit ku ajri i ftohtë na bën të nxjerrim leshin dhe gjilpërat e lidhura për thurrje. Por pse duhet të kemi e tërë kënaqësinë në veshjen tonë? Trendi i ri i artit të thurrjes së thonjve siguron që thonjtë tuaj mund t’ju bashkojë dhe t’ju dallojë në party.

cosy up with the sweater nail trend 600x400

Ekzistojnë një numër mënyrash që mund të vihen në praktikë për të promovuar trendin tre-dimensional të artit të thurrjes. Disa prej tyre përfshijnë përdorimin e teknikës së ngrirjes për të krijuar dizajnin e artit të thonjve dhe të tjerat bëhen duke shtresuar pluhur akrilik për dhëmbëzimin e thonjve.

latest nail art sweater nails 600x400

Dëshironi ta zgjatni kohën e trikove edhe për thonjtë tuaj? Ja se si mund ta bëni trendin e thonjve efektiv.

Filloni duke aplikuar një shtresë të Lakmé Clear Glass llak për thonj si një shtresë bazë. Pasi të thahen, vendosni disa pika të së njëjtës nuancë transparente në një paletë për disa sekonda, në mënyrë që ajo të trashet pak. Pastaj përdorni një mjet (laps) për pikëzim (në dispozicion online) për të përhapur shtresën e llakut të thonjve në modelin e dëshiruar të thurrjes që mund të jetë pika miniaturë, nyje dhe dredha. Sa më i trashë modeli, aq më shumë do të dalë jashtë. Së fundi, përfundoni duke aplikuar një shtresë të vetme absolute në formë xheli për thonj. Kopjoni thurrjen në mënyrë sa më të përafërt që është e mundur, pasteli i butë dhe nuancat neutrale janë zgjedhje ideale e ngjyrës.

nail art designs sweater nails 600x400

Përveç kësaj, ju mund të shtoni një shtresë vezulluese, ndriçim pluhur ose pluhur fije brënda modelit të thurur për t’i dalluar thonjtë dhe për të bërë një promovim të veshjes së trikove këtë sezonë.