Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Trendet më të mëdha të veshjeve që do i veshni në pranverën e ardhëshme!

Java e modës në New York po arrinë në fund, duke na dhuruar neve inspirime se çfarë do të veshim për pranverën e ardhëshme. Po parashikojmë: pantollona të gjëra, pantollona të shkurtëra dhe 1 ngjyrë të guximshme që është më e hapur se ngjyra vjollce mileniale.

Pallto të shkurtëra

Pantollona të shkurtëra

 

Korset

 

Kostume ngjyrë të bardhë

 

Pantollona të gjëra

 

Veshje dhe aksesorë me ngjyrë të verdhë