Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Thonjtë zhelatinë janë një trend nostalgjik i thonjve për këtë verë!

Nëse jeni pak më të moshuar, mundësitë janë që juve do ju kujtohet zhelatina. Sandalet janë të prodhuara nga plastika dhe janë të tejdukshme, ndonjëher pa ngjyrë por shpesh me një hije të lehtë dhe të ndritshme. Por tani ky stil është rikthyer në vitin 2019 si art i thonjve.

Manikyristia Jane Safarian thot se pamja u inspirua nga thonjtë me ngjyra të ylberta të artistit të thonjve Park Eunkyung. Në verzionin e sajë, Safarian dëshiroi të krijojë një dizajn i cili loz me hapsirën negative dhe transparencën. “Manikyri me zhelatinë të tejdukshme kanë pamjen e xhamit të njollosur kur drita shkëlqen përmes tyre,” thot ajo.

Për të krijuar pamjen, ajo fillon me “përzierjen e ngjyrave të ndryshme të një llaku të tejdukshëm për një bazë ombre të ylbertë zhelatine, dhe pastaj duke vendosur shirite të ylberta zbukurimi mbi to. Natyrisht, manikyri përfundohet me një shtresë top.”

Ja disa fotografi nga të cilat ju do të mund të zgjedhni si inspirim nëse vendosni të ndjekni këtë trend të thonjve:

View this post on Instagram

🌷 shop link in my bio 🌷

A post shared by Jane Safarian (@janesafarian) on