Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Thonjtë akuarium janë të hatashëm!

Ua sollëm trendin më të ri që e pamë në Instagram, e ai është: Thonjtë akuarium.

Thonjtë akuarium krijohen duke i bashkuar dy thonjë akrili dhe duke i mbushur me përzierje të vajit për foshnje dhe shumë xixëllonja shkëlqyese. Rezultati? Sferë me borë në maje të gishtave!

Ka shumë tutoriale në YouTube dhe ja njëri që është më i kuptueshëm dhe i lehtë për aplikim.

Herën e ardhshme që dëshironi të lozni me thonjtë akrili, ju sugjerojmë që të provoni këtë trend i cili do bëjë të kaloni kohën kur jeni e bezdisur.