Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Thonjë retro me përkufizim!

Këtë herë kemi përfshirë ngjyrat e viteve 70` me një dizajn retro. Ky kombinim i guximshëm mund të mos jetë shija e të gjithëve mirëpo mund të zëvendësoni ngjyrat lehtësisht sipas dëshirës. Lexoni udhërrëfyesin…

Çfarë ju duhet:

  • Xhel ngjyrë mustarde dhe kakao
  • Shirit ngjitës
  • Shtresë e sipërme

Retro Border Nail Art Tutorial

Hapat:

  1. Ngjyroseni bazën duke përdorur ngjyrën mustardë dhe lereni të thahet tërësisht.
  2. Vendosni shiritin ngjitës vertikalisht paralelisht me skajin e thoit dhe ngjyroseni me kakao.
  3. Largoni shiritin menjëherë dhe para se të vazhdoni në hapin tjetër sigurohuni që ngjyra të jetë tharë.
  4. Vendoseni një tjetër shirit horizontalisht nga kutikula dhe mbusheni me ngjyrë kakao.
  5. Largojeni menjëherë shiritin.
  6. Pastroni përreth thoit duke përdorur një brushë të vogël apo një top pambuku të zhytur në aceton, përfundoni me shtresën e sipërme.

Retro Border Nail Art Tutorial