Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Stilet e flokëve për të gjitha format e fytyrës!

Stilet e flokëve janë si syzet e diellit; për ta zgjedhur atë që është i përshtatshëm për ju, duhet ta njihni formën tuaj të fytyrës dhe ta gjeni atë që e plotëson më së miri. Çështja kryesore është gjetja e stilit të flokëve që përshtatet me fytyrën, thekson tiparet tuaja të fytyrës për të krijuar një pamje të përkryer të balancuar. Si ta zbuloni një stil të flokëve të tillë? Duke i pyetur ekspertët në sallonin Lakmé, sigurisht! Duke qenë shumë më të mirë në botën e stilimit të flokëve, kjo është ajo që propozojnë në lidhje me stilet e fundit …

Fytyrë e rrumbullakët

Fytyrat e rrumbullakëta mund të zgjedhin një stil flokësh pa shtresa të përcaktuara që përshkojnë mjekrrën për të krijuar një iluzion të zgjatur. Ju gjithashtu mund të zgjedhni një prerje të gjatë që mbulon pjesën e jakës dhe shtrihet rreth qafës suaj. Nëse dëshironi vërtetë flokë të shkurta, mund të zgjedhni një pamje me shtrirje të graduar rreth kurorës me gjatësi jo më shumë se lapra e veshit.

Fytyra formë zemër

Me një ballë të gjërë dhe një mjekërr të ngushtë, fytyra e formës së zemrës mund të mbajë gërshetat e gjata me shumë dredha ose balluke të rënda. Ju mund të zgjedhni edhe balluket e vrullshme me shtresa uniforme që nuk arrijnë më tej se dekoltea për një efekt të ekuilibruar.

Fytyra ovale

Ato të bekuara me një formë të fytyrës ovale mund të kryejnë pothuajse çdo prerje flokësh me lehtësi të madhe. Megjithatë, një prerje këndore e flokëve që përshkojnë mjekrrën është një mënyrë e mirë për të luajtur me një fytyrë të gjatë. Ju mund të eksperimentoni edhe me një tërheqje anësorë të gjërë të gërshetës së gjatë dhe me dredha ose thjesht t’i mbështetni mbi shpatullat tuaja.

Fytyrë katrore

Për fytyrat katrore, një prerje shtresore e shkurtër me gërsheta delikate krijon një ekuilibër të përsosur. Për një pamje më të rafinuar femërore, fytyrat katrore mund të zgjedhin gërsheta të vrullshme për të zbutur ballin e gjërë dhe pastaj të përdorin shtresa flokësh të gjatësisë së shpatullave që prekin mollëzat e faqeve dhe kalojnë zonën e jakës.