Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Stërvitjet në ujë për një trup më të mirë!

Jeni lodhur duke përsëritur rutinën e njejtë? Ua sollëm një mënyrë të re të stërvitjeve që ua shtrëngon trupin dhe ua largon bezdisjen.

fit as a fish water exercises to keep you on500x300

Djegie në 30 sekonda

Digjni 300 kalori në 30 sete, notoni deri në thellësinë e pishinës dhe bëni biçikletën në vend sa më shumë që mundeni për 30 sekonda. E pastaj notoni në shpinë që të pushoni për  30 sekonda. Përsërisim 30 sete.

Zgjatje në ujë

Urreni zgjatjen pasiqë ushtron presion në gjunjë? Zgjatja në ujë është me më pak dhembje pasiqë uji nuk ushtron presion në nyjet e juaja, edhepse efekti do të arrihet. Futuni në ujë deri në bel dhe filloni të zgjateni me këmbën e djathtë, me duart në mes dhe me gjunjët e lakuar. Kërceni dhe ateroni për të vazhduar me këmbën tjetër. Bëni 20 përsëritje.

Spërkateni veten për t`u dobësuar

Futuni në ujë dhe uluni në bisht, kërceni çdo herë që vijnë valët. Kështu do të stërviteni dhe nuk do e vëreni aspak. Madje mund të bëni qejf duke u spërkatur me mikeshat. Që të ndryshoni gjërat, kërceni mbrapa apo anash.