Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Passion sjell koleksionin e ri “get this look”!

Rrjeti i studiove të bukurisë Passion në vazhdim sjell koleksionin e ri “get this look” të fotografive profesionale me modele të reja. Në këtë set, Passion për stilin e flokëve si dhe të grimit u frymëzua nga thjeshtësia e bukurisë së natyrës së gjelbëruar si dhe luleve përplotë ngjyrëshe.

Të gjitha fotografitë janë realizuar nga Eugenio Qose, fotograf shqiptar që ka krijuar famë botërore për stilin unik të fotografisë. Ai ka ardhur nga Italia, ekskluzivisht për të realizuar këtë projekt që ka për qëllim të vendosë standard të ri të fotografisë profesionale në tregun tonë.

Pjesë e projektit kanë qenë edhe modelet e bukura të cilat në mënyrë të përkryer paraqiten vizionin e Passion.

Gjithashtu, për stilin e modeleve padyshim që u kujdes dizejnatorja e mirënjohur për stilin e saj unik Valdete Mustafa.

Në vazhdim mund të shihni fotografi nga projekti “get this look”:

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë

Fotografia e Passion - Rrjeti i studiove të bukurisë