Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ngjyrat që do jenë në trend këtë verë për stilin ombre të flokëve!

Ombre – teknika e ngjyrosjes ku floku i ngjyrosur gradualisht ndryshon nga një ngjyrë në tjetrën, dhe duket bukur dhe joshëse pa marrë parasysh ngjyra bazë apo lloji i flokut. Ju lejon të bëheni kreative dhe të argëtoheni me ngjyra të gjalla. Për të biseduar rreth stilit ombre, ne biseduam me Guy Tang, stilist i flokëve dhe i ngjyrës.

Më poshtë do të gjeni disa nga ngjyrat më të mira.

Emocione të çelikta

Venë manaferre

Ferri

Stina e trëndafilave

Roze hiri

View this post on Instagram

Ugh This color is just so Pretty. I just never get tired of looking at a Pretty ombre. It’s crazy to think how alittle over 5 years ago ombre was a new thing facing a stereotype of looking like grown out color that needs a retouch to now being normal. I love adding the Naked series to glaze an Ombré or Balayage to get that indescribable flesh tone blonde. I lifted her rootagé with @guytang_mydentity 6AA 20vol and blended that into 6AA+8A on the rest. After that I lifted her hair using #Big9 creme Lightener with 1/32oz @olaplex reached a level 9mids and 10 ends with my signature backcomb technique using foils. Then on dry hair I apply 1️⃣ @guytang_mydentity 55g of Naked7 + 20g of 6ss with 6vol on rootagé 2️⃣ @guytang_mydentity 55g of Naked8+ 5g of “NEW NakedBlush9” with 6vol on midshaft (coming September 16) 3️⃣ @guytang_mydentity Naked10 with 6vol on ends and process for 25mins I can’t wait to share this video transformation on my client @cherylkapuchinana with you guys❤️

A post shared by Guy Tang® (@guy_tang) on