Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Kuptimi i inicialevetë këtyre kremërave – dhe lloji i duhur për lëkurën tuaj!

BB kremi është bërë shumë i popullarizuar në mesin e femrave për një kohë shumë të shkurtë. Këto janë të bërë për të rifreskuar lëkurën nga dëmtimet e produkteve kozmetike.

Kremëra tjerë të ngjashme janë shfaqur kohët e fundit si krem CC, DD, PP dhe EE. Bright Side ka vendosur të ju shpjegojë  se çfarë i dallon këto mes vete dhe se në çfarë lloji të lëkurës duhet të përshtaten.

BB kremi

BB kremi është shkurtesë për “beauty balm”. Ky hidraton lëkurën e fytyrës suaj dhe zbut acarrimin. I përshtatet secilit lloj të lëkurës.

The Significant Differences Between BB, CC, DD, EE, and PP Creams, and How to Choose the Perfect One

CC kremi

CC nënkupton “color control”. Këto janë kremëra të bërë për ringjallje apo rifreskim të skuqjes së lëkurës. Ky krem e bën lëkurën tuaj të freskët dhe e qetësona të. Ky krem nuk është zgjidhje e mirë për lëkurë me yndyrë apo probleme tjera.

The Significant Differences Between BB, CC, DD, EE, and PP Creams, and How to Choose the Perfect One

DD kremi

DD kremi është shkurtesë për “daily defense”. Ndihmon në mbrojtjen dhe kujdesin e lëkurës suaj. Është shumë i mrië në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e diellit. Por, nuk duhet të përdoret shumë sepse bllokon poret tuaja.

The Significant Differences Between BB, CC, DD, EE, and PP Creams, and How to Choose the Perfect One

PP kremi

Apo “pink perfect”, është si një lloj baze apo themeli për të aplikuar kozmetikën tuaj. Grimcat silikoni mbulojnë apo plotësojnë të gjitha defektet e lëkurës duke e qetësuar poashtu. Ky lloj kremi i përshtatet secilit lloj të lëkurës dhe mund të kombinohet edhe me produkte tjera. Pas aplikimit, ju mund të shtoni edhe ndonjë krem tonifikues përmbi.

The Significant Differences Between BB, CC, DD, EE, and PP Creams, and How to Choose the Perfect One

EE kremi

Është shkurtesë për “extra exfoliation”, i cili rinovon lëkurën tuaj duke shpëtuar nga qelizat e vdekura dhe gjithashtu mbron lëkurën nga dielli dhe e hidraton atë. Ky lloj kremi nuk preferohet të përdoret shpesh sidomos në lëkurë të hollë dhe të ndjeshme.

The Significant Differences Between BB, CC, DD, EE, and PP Creams, and How to Choose the Perfect One