Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ide të lehta për flokë që nuk shkaktojnë kokëdhembje!

Kur bëhet fjalë për stilet e flokëve është vështirë që të përcaktoheni vetëm në një stil. Më poshtë mund të lexoni për idetë më të rekomanduara për femrat punëtore sot… Stile të tilla që nuk shkaktojnë kokëdhembje nga tërheqja e flokëve.

easy hair ideas theatrical front braid 430x550

Gërsheti teatrik përpara

Është duke u popullarizuar që nga viti i kaluar kur deputoi në pistat e modës, gërsheti frontal është një stil i lehtë që kombinohet me tunika pastel. Ky stil preferohet për femrat me flokë të gjata. Në fillim mund të keni vështirësi për të rregulluar gërshetin mirëpo pasi ta përvetësoni teknikën, komplimentet ndaj jush do jenë gjë e zakonshme.

easy hair ideas low knot 430x550

Punxh i ulët

Stil ideal për takimet e bordit mëngjeset e të Hënës. Nëse keni flokë të holla që kanë prirje për të dalë nga punxhi, përforcojeni me pak xhel të flokëve që fijet të rrinë në vend.

easy hair ideas pixie haircut 430x550

Për femrat me flokë të shkurtëra

Për të gjitha gocat e guximshme që kanë flokë të shkurtëra, ja një mënyrë e thjeshtë se si të zbukuroni pamjen tuaj. E kuptojmë se sa është e vështirë të lozni me flokët pasiqë të kenë humbur gjatësinë, andaj konsultohuni me stilisten mbi produktet e flokëve dhe mësoni se si të shtoni vëllim tek flokët. Me kohë do të mësoni se si të menaxhoni pamjen që përshtatet me ju në çdo rast.

easy hair ideas fishtail braid 430x550

Gërshetë bisht peshku

Edhe pse disa prej nesh ende nuk e kanë përvetësuar krijimin e këtij gërsheti, kjo gërshetë ngelet një nga idetë më të mira për flokët. Është i lezetshëm, mund të kombinohet me fustane, pantallona të shkurtëra dhe i mban flokët në vend. Plus, për ta zhbërë nevojiten vetëm dy minuta me çka do të fitoni flokë të valëzuara e që duken mrekullueshëm.

easy hair ideas loose bun 430x550

Punxh i imët dhe i shpurpuritur

Është stili më i zakonshëm i femrës punëtore është xhufka e çrregullt. Ndryshimi i vetëm që e bëjmë kur e mbajmë këtë stil është mospërdorimi i sprejit të flokëve, pasiqë shpurpuritja vetëmse e shton bukurinë e këtij stili.