Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Grimerja e Beyonces tregon se si të arrini buzë më të trasha!

Aftësia për të arritur buzë të trasha duhet të përfshihet në aftësitë tuaja të grimit, ashtu sikur jeni të aftë për të arritur grimin e syve cat-eye dhe aplikimin e maskarës gjat kohës në mes të bisedës. Mund të themi se trendi i buzëve joshëse- e popularizuar nga Kylie dhe fotografitë e Instagramit- zyrtarisht është bërë një pamje kryesore e bukurisë. Edhe nëse nuk ju pëlqejnë këto gjëra, nuk do ju kushtonte asgjë nëse i mësoni disa hapa për të transformuar buzët e holla në ato të trasha, sikur sapo keni dalur nga estetika.

Grimerja Rokael Lizama na tregon hapat se si të arrijmë këtë trend të buzëve:

 1. Qëroni buzët me një qërues ose një brushë të dhëmbëve për të larguar lëkurën e vdekur.
  Image result for lip scrub
 2. Vizatoni buzët jasht vijës natyrale të buzëve duke përdorur një laps të buzëve.
  Image result for overline lips
 3. Me anë të një brushe të rrafshët dhe me anë të një baze grimi, krijoni një vijë jasht vijës së buzëve.
  Related image
 4. Mbushni buzët me një buzëkuq. Përdorni ndonjë buzëkuq me ngjyrë më të hapur në mes të buzëve për ti bërë buzët të duken më të mbushura.
  Image result for fake fuller lips
 5. Për një dimenzion shtesë, përdorni shkëlqyes të buzëve me pak vezullimë.
  Related image