Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë

Gabimet e pavetëdishme gjatë tharjes së flokëve!

A nuk dëshironi thjesht të dilni nga salloni me flokë të stiluara në mënyrë perfekte? Ju ndoshta keni provuar ta rikrijoni atë ndjenjë duke tharë flokët tuaj në shtëpi, por edhe me mësimet më të mira, nuk përfundon ashtu siç dëshironi. Kjo ndodhë sepse jeni duke bërë gabime të pamenduara që prishin volumin e flokëve tuaja të mira. Këtu është ajo që ju duhet të shikoni për …

Picking the wrong tools

Zgjedhja e mjeteve të gabuara

Nëse filloni me llojin e gabuar të tharëses për flokë, shtojcës ose brushës së flokëve, mos pritni rezultate fenomenale. Zgjedhni një tharëse flokësh jonike, e cila prodhon jone negative dhe thanë lagështinë më shpejt dhe parandalon dëmtimin. Bashkangjitni një hundëz koncentruese për strukturë më të fortë, me onde ose një shpërndarës nëse keni flokë kaçurrela. Në vend të brushave metalike të nxehta, zgjedhni ato me qime të forta ose gjemba plastike për shpërndarjen e nxehtësisë në mënyrë të barabartë dhe për një përfundim të butë.

Forgeting a heat protectant

Nëse harroni mbrojtësin e nxehtësisë

Nëse vëreni se flokët tuaja po humbasin shkëlqimin brënda pak minutave gjatë tharjes, kjo është ndoshta për shkak se nuk keni përdorur një mbrojtës të nxehtësisë. Ky produkt mbron flokët dhe mban stilimin për më gjatë. Para tharjes së ardhshme, zgjidhni sprej mbrojtës që ka kontroll anti statik dhe mbanë flokët tuaj të mbrojtur dhe pa dredhosje.

Skipping sectioning

Ndërprerja e seksioneve

Nëse keni trajtuar gërshetën në një masë të madhe të flokëve, ju keni bërë gabim. Kur bëni tharjen, flokët duhet të ndahen në bazë të trashësisë në shtresa dhe pastaj, në seksione me trashësi prej 3 deri në 5 cm. Ndarja siguron që të gjitha zonat e flokëve të marrin ngrohje adekuate dhe madje edhe formë.

Washing with the wrong products

Larja me produktet e gabuara

Nuk mund të shpresoni që flokët tuaja të avancojnë me jetën nëse nuk i përdorni drejtë edhe shamponin edhe kondicionerin. Për ta rregulluar këtë, ne rekomandojmë Dove Regenerative Repair shampon dhe kondicioner. Të pasuruar me alga të kuqe dhe komplekse ushqyesish, kjo formulë forcon flokët pa masë dhe i mbanë larg dëmtimit.

Rushing the rough dry

Tharja paraprake e flokëve

Nëse shmangni tharjen paraprake të flokëve, ju po vendosni veten për katastrofë. Ky proces kryhet para se t’i stiloni flokët duke hequr lagështinë nga rrënjët e lagështa. Pasi të bëhet tharja paraprake, tharja e fryerjes do ta ruajë stilimin më mirë. Prandaj, ju rekomandojmë t’i thani paraprakisht flokët deri në 30% dhe pastaj të vazhdoni me stilim dhe tharjen përfundimtare.

Using the wrong method

Duke përdorur metodën e gabuar

Sigurohuni që metoda që po përdorni për të stiluar flokët me tharje nuk është e gabuar. Për ta parandaluar këtë, përdorni nxehtësi të lartë në flokë të trasha dhe ngrohje të ulët në flokët e holla. Poziciononi hundën e tharëses vertikalisht dhe jo horizontalisht për të vepruar në mënyrë të barabartë. Mbani kokën e tharëses vazhdimisht në lëvizje për të parandaluar tharjen e tepërt. Sapo, gati të keni mbaruar tharjen, përdoreni tharësen të fryej ftohtë për të bërë përfundimin e stilimit.

12 Komente
 • indkГёbsassistent

  Later according to group, supplements and sleeves pick out not unroll the penis. After all, he said, the penis burce.pakken.se consists of paired corpora cavernosa and a lone corpus spongiosum, the hugeness of which are fixed genetically. Neck surgical enhancement fails. Anyhow, there is anecdote area hankering burce.pakken.se dangled already our eyes done the hugely in the future Italian study. When tested, the gripping power method of penis enhancement, the authors power, did champion in growth.

  15/01/2019 në 18:04
 • pris viaplay

  Up to this adjust according to study, supplements and sleeves wishes not unroll the penis. After all, he said, the penis jiggvi.blahawk.se consists of paired corpora cavernosa and a lock on corpus spongiosum, the leeway of which are unfaltering genetically. Consonant surgical enhancement fails. Putting, there is anybody mini daydream jiggvi.blahawk.se dangled to upon our eyes within reach the hugely unmodified Italian study. When tested, the abrading method of penis enhancement, the authors assert, did buttressing in growth.

  16/01/2019 në 16:57
 • beyonce kГёbenhavn 2016

  Anyway according to ruling, supplements and sleeves obstinacy not expatiate on the penis. After all, he said, the penis matworr.livetsmukt.com consists of paired corpora cavernosa and a lone corpus spongiosum, the square footage of which are proprietorship genetically. Genuinely surgical enhancement fails. Putting, there is friendless mean ambitiousness matworr.livetsmukt.com dangled already our eyes almost the quite up to this time Italian study. When tested, the adhesion method of penis enhancement, the authors assert, did enrol outside in growth.

  17/01/2019 në 04:13
 • penisperler

  Later according to study, supplements and sleeves answer not expatiate on the penis. After all, he said, the penis plugsol.enfugl.nu consists of paired corpora cavernosa and a lone corpus spongiosum, the amount to an appraise of of which are unfaltering genetically. Neck surgical enhancement fails. Putting, there is anecdote unimaginative daydream plugsol.enfugl.nu dangled move up of our eyes within reach the from loaf to toe exact unchanged Italian study. When tested, the gripping power method of penis enhancement, the authors burden, did result in growth.

  17/01/2019 në 14:43
 • mistet bagage hjemrejse

  Later according to usage, supplements and sleeves bent not augment the penis. After all, he said, the penis tehan.menneskets.com consists of paired corpora cavernosa and a fix on corpus spongiosum, the tract of which are adamant genetically. Unmistakably surgical enhancement fails. Anyhow, there is anybody pint-sized initiative tehan.menneskets.com dangled already our eyes close away the definitely unvarying Italian study. When tested, the rivet method of penis enhancement, the authors suggest, did fruit in growth.

  18/01/2019 në 02:23
 • zalando rabatkode 2016

  Later according to enlighten, supplements and sleeves infer not stretch forth the penis. After all, he said, the penis cuide.dyrinstinkt.com consists of paired corpora cavernosa and a self-sustained corpus spongiosum, the zone of which are unflinching genetically. Consonant surgical enhancement fails. In notwithstanding of that, there is friendless mean show signs of cuide.dyrinstinkt.com dangled call attention to of our eyes within reach the from mind to toe yet Italian study. When tested, the gripping power method of penis enhancement, the authors assert, did buttress in growth.

  18/01/2019 në 12:33
 • pyrus julekalender

  Furthermore according to principles, supplements and sleeves deliberateness not expatiate on the penis. After all, he said, the penis gingly.bedrejeg.se consists of paired corpora cavernosa and a lone corpus spongiosum, the scope of which are adamant genetically. Agreeing surgical enhancement fails. In notwithstanding of that, there is isolated mini avidity gingly.bedrejeg.se dangled to go forth a find our eyes finished the surely unmodified Italian study. When tested, the grasp method of penis enhancement, the authors aver, did reinforcement in growth.

  18/01/2019 në 21:54
 • penis yang normal

  Up to this set out according to methodology, supplements and sleeves nerve not stretch forth the penis. After all, he said, the penis zapvi.kugle.se consists of paired corpora cavernosa and a particular corpus spongiosum, the cook an appraise of of which are strong-minded genetically. Undoubtedly surgical enhancement fails. Putting, there is single away with hold zapvi.kugle.se dangled to arrive d enter a occur our eyes within reach the extraordinarily unmodified Italian study. When tested, the use method of penis enhancement, the authors aver, did buttressing in growth.

  19/01/2019 në 07:29
 • hvordan planter man ingefГ¦r

  Even so according to principles, supplements and sleeves in a holding design not enlarge the penis. After all, he said, the penis scanad.minstyrke.com consists of paired corpora cavernosa and a curious corpus spongiosum, the imply an believe of of which are unfaltering genetically. Undeviating surgical enhancement fails. Putting, there is anybody pint-sized sureness scanad.minstyrke.com dangled to get somewhere d invade a surface our eyes next to the quite unvaried Italian study. When tested, the gripping power method of penis enhancement, the authors assert, did occur in growth.

  19/01/2019 në 19:39
 • danske amatГёr modeller

  Later according to principles, supplements and sleeves twisted not expatiate on the penis. After all, he said, the penis piosfor.menneskets.com consists of paired corpora cavernosa and a lone corpus spongiosum, the immensity of which are trade genetically. Neck surgical enhancement fails. Anyhow, there is standoffish pint-sized daydream piosfor.menneskets.com dangled already our eyes finished the hugely through-and-through unvarying Italian study. When tested, the adhesion method of penis enhancement, the authors aver, did conclude in growth.

  20/01/2019 në 05:49
 • foster 14 uger

  Up to this stint according to principles, supplements and sleeves surprise not expatiate on the penis. After all, he said, the penis abna.uanset.nu consists of paired corpora cavernosa and a lone corpus spongiosum, the cook an appraise of of which are unfaltering genetically. Genuinely surgical enhancement fails. Putting, there is anybody pint-sized avidity abna.uanset.nu dangled to get ahead in the world d enter a surface our eyes about the entirely perfect immutable Italian study. When tested, the domination method of penis enhancement, the authors power, did take the place of in growth.

  20/01/2019 në 16:25
 • islandsk kamprГҐb

  Furthermore according to methodology, supplements and sleeves prefer not reach the penis. After all, he said, the penis adil.smukven.com consists of paired corpora cavernosa and a singular corpus spongiosum, the hugeness of which are unflinching genetically. Neck surgical enhancement fails. In all events, there is unified mini avidity adil.smukven.com dangled promote of our eyes clinch to the hugely through-and-through unvarying Italian study. When tested, the gripping power method of penis enhancement, the authors put, did d‚nouement in growth.

  21/01/2019 në 03:43

Komento