Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Diferenca e madhe që mund të bëjë lineri i kaftë kundrejt atij të zi!

E demonstruar nga 18 femra të famshme me ngjyrat kafe dhe të zezë…

Nëse shikoni në ndonjë çantë kozmetike të një femre, shanset janë që ju të gjeni një lajner të zi në krahasim me një lajner të kaftë. Por, bisedoni me çdo artist të kozmetikës apo grimier dhe ato do të ju thonë se nuanca e kaftë apo hijet e çokollatës mund të tingëllojnë më pak ashpër dhe mund t’i përshtaten më tepër shumëllojshmërive të ngjyrave të syve. Është me të vërtetë shumë interesante dhe befasuese të shihni diferencën e madhe që një ngjyrë e vogël mund të bëjë…Këtu po ju paraqesim 26 shembujt e femrave të famshme që kanë përdorur dy nuancat e lajnerit për sy: të kaftë kundrejt lajnerit të zi.

 1. Taylor Swift
  <p></p>
 2. Sofia Vergara
  <p></p>
 3. Solange
  <p></p>
 4. Olivia Wilde
  <p></p>
 5. Penelope Cruz
  <p></p>
 6. Nicole Kidman
  <p></p>
 7. Katy Perry
  <p></p>
 8. Mila Kunis
  <p></p>
 9. Kate Winslet
  <p></p>
 10. Katie Holmes
  <p></p>
 11. Julianne Moore
  <p></p>
 12. Jessica Alba
  <p></p>
 13. Ciara
  <p></p>
 14. Cara Delevingne
  <p></p>
 15. Beyoncé
  <p></p>
 16. Anne Hathaway
 17. Angelina Jolie
 18. Kate Beckinsale
  <p></p>