Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

A po mendoni se nuk mundeni të vishni kostume gjatë verës? Vetëm shtoni pantollona të shkurtër!

Edhe pse neve na pëlqejnë shumë kostumet me pantollona të gjata, prap se prap na pengojnë nese duhet ti veshim kur temperaturat arrijnë maksimumin. Vetitë më të mira të kostumit janë: pak strukturë, material i ngrohtë, ato nuk janë për kohë të nxehtë. Por nëse jeni vendosur për kostume me pantollona, atëherë e tëra që duhet të bëni është t’u shtoni atyre një palë pantollona të shkurtëra.

Nëse përshtatja e një xhakete dhe 1 palë pantollona të shkurtër ju duket paksa e çuditshme në fillim, kombinimi është mjaft praktik. Ju mund të zhvishni xhaketën në momentin kur fillon t’ju mundojë nga nxehtësia, si dhe mund ta vishni kur ju vie ftohtë. Shtoni një palë patike për një përzierje të stileve: biznis dhe qejf.

How to Wear the Shorts Suit Trend This Summer

How to Wear the Shorts Suit Trend This Summer

How to Wear the Shorts Suit Trend This Summer

How to Wear the Shorts Suit Trend This Summer