Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

7 trende të çantave që duhet ti keni parasysh për këtë vjeshtë!

Nga materialet prej gëzofi e tek krok mania, trendet e pistave që ju do të mund ti bëni për vete.

Vjeshta zyrtarisht ka arritur dhe trende të reja të çantave po dalin në pah. Ashtu si u panë në pista të modës nga New York në Paris, çantat dukshëm janë më të veçanta për vjeshtën 2019.

Nga çantat e dyfishta në 2 çanta në të njejtën kohë në mikro çanta, çantat e kësaj sezone janë çdo gjë përpos atyre bazike.

Drejtëpërdrejtë nga pistat e modës, këto janë trendet e çantave që duhet ti dini.

Krok efekti

Çanta prej gëzofi

Çanta strukturore

Problem i dyfishtë

Çanta të mëdha

Reaksioni zinxhiror

Mikro çanta