Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

5 citate frymëzuese mbi bukurinë që çdo femër duhet t’i përjetojë!

Disa gra të famshme na kanë befasuar me fjalët e tyre të fuqishme. Por ka disa që kanë krijuar magji me fjalët e tyre mbi bukurinë. Këtu po paraqesim disa prej tyre dhe citatet e tyre të mahnitshme dhe interesante.

beauty quotes marilyn monroe 430x550

“Për të gjitha vajzat që mendoni se jeni të trasha sepse nuk jeni të madhësisë zero. Ju jeni e bukur. Është shoqëria e shëmtuar” – Marilyn Monroe

Marilyn Monroe na mësoi shumë mësime të fuqisë së gruas dhe njëri prej tyre është të ndjehemi të bukur pa marrë parasysh se çfarë madhësie apo formë kemi. Për të gjithë ata që i bëjnë gratë të ndjehen të përulura sidomos për shkak të madhësisë së tyre (edhe gra të tjera), ky citat duhet të jetë i mjaftueshëm për të shmangur kriticizmin tuaj.

beauty quotes adriana lima 430x550

“Unë nuk do të qaj për ty. Maskara për mua është shumë e shtrenjtë” – Adriana Lima

Modelistja Adriana Lima, në humorin e saj të gjuhës arrogante, tregon çka i pëlqen. E ndershme dhe brutale, Adriana ju tregon se ajo kurrë nuk do të humbasë maskarën e saj të shtrenjtë duke qarë për burrat. E kuptuat këtë, djem!

beauty quotes gwyneth paltrow 430x550

“Bukuria, për mua, është të qënit rehat në lëkurën tuaj. Kjo, ose një buzëkuq i kuq. “- Gwyneth Paltrow

Nuk ka asgjë më tërheqëse se kur një grua ndjehet mirë me atë se kush është ajo, apo jo? Por hej, për ditët kur ndjeheni jashtëzakonisht të përulur, është buzëkuqi i kuq që mund të nxisë menjëherë besimin tuaj. Një shpëtimtarë i mirë!

beauty quotes sophia loren 430x550

“Asgjë nuk e bën një grua më të bukur se besimi që ajo është e bukur” – Sophia Loren

Një ikonë e bukurisë, Sophia Loren na tregon se si çdo grua duhet të dijë që ajo është e mrekullueshme dhe kjo, zonja, mund të bëhet një nga forcat tuaja më të mëdha. Pra ecni para, ndjehuni bukur dhe duani veten sa më shumë që mundeni!

beauty quotes zooey deschanel 430x550

“Nuk më pëlqejnë thonjtë e thjeshtë. Më vjen keq” – Zooey Deschanel

Ju e dini se në një ditë të keqe, ju vendosni llakun e thonjve dhe çdo gjë duket mirë përsëri? Pra, vera jonë e preferuar, Zooey Deschanel na tregon vetëm se – thonjtë e thjeshtë janë të mërzitshëm, thonjtë e thjeshtë na bëjnë të shurdhër. Pra shtoni ca ngjyrë mbi ta dhe rregulloni trishtimin tuaj!