Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

15 minuta për një stërvitje të tërë trupit!

Në këtë kohë të ngarkuar nga obligimet, kërkojmë mënyra të shpejta dhe të lehta të stërvitjeve. Ja një rutinë e stërvitjeve që kërkon 15 minuta në ditë për ta kompletuar.

Jumping <a href=

Galiç kërcyes (2 sete, 15 përsëritje)

Qëndroni me këmbët larg njëra tjetrës në gjerësinë e supeve, filloni duke u ulur galiç. Pasi të jëni në pozitën më të ulët, kërceni sa më shumë që mundeni. Kur të ateroni, përkuleni pjesën e poshtme të trupit të pozitën galiç.

Spiderman Push-ups (2 sets, 15 reps)

Pompa Spajdermen ( 2 sete, 15 përsëritje)

Filloni në pozitën “plank” me duart e vendosura nën supe dhe me trupin drejtë nga koka në thembra. Duke e lëshuar poshtë bustin, lakoni bërrylat në pjesët e jashtme dhe përkuleni gjurin e majtë që të prekë bërrylin e majtë. Rikthehuni në pozitën “plank” dhe përsëriteni në anën e djathtë.

Split Alternating Squat Jumps (2 sets, 15 reps)

Kërcime galiç të ndara ( 2 sete, 15 përsëritje)

Qëndroni drejtë me shputën e majtë përpara dhe me të djathtën pak mbrapa. Lëshojeni trupin me një zgjatje derisa kofsha e majtë të jetë paralel me dyshemenë. Tani kërceni sa më lartë dhe mund të ndryshoni këmbët, që kur të ateroni këmba e djathtë të jetë para. Përsëriteni me këmbën e djathtë.

Dynamic Clap Push-ups (2 sets, 15 reps)

Pompa dinamike me duartrokitje (2 sete, 15 përsëritje)

Vendosni duart në gjerësinë e supeve, në pozitën themelore të pompave. Shtyejmë në mënyrë eksplozive veten lartë, duke i zgjeruar bërrylat. Përderisa duart të jenë mbi dysheme, duartrokasim. Kthehemi duke e ulur trupin në pozitën fillestare.

Bodyweight Walking Lunge (2 sets, 15 reps)

Ecje me zhytje (2 sete, 15 përsëritje)

Qëndroni me shputat larg njëra tjetrës në gjerësinë e supeve, vendosni duart në mes. Hidheni një hap para me këmbën e majtë duke u zhytur poshtë derisa i tërë trupi të jetë në dysheme. Shtyejmë poshtë me thembrën përpara dhe i zgjasim gjunjët që të ngrisim trupin prap lartë. E përsërisim me anën e majtë.

Bodyweight Walking Lunge (2 sets, 15 reps)

Ngjitje malore (2 sete, 15 përsëritje)

Filloni në pozitën “plank” e duart e vendosura poshtë supeve dhe me tërë peshën tuaj në gishta të këmbëve. Silleni gjurin e majtë para deri nën gjoks, me gishtat e këmbës mbi dysheme. Kthehuni në pozitën fillestare dhe përsëriteni me këmbën e djathtë.

Mountain Climbers (2 sets, 15 reps)

Ulje galiç me peshën trupore ( 1 set, 15 përsëritje)

Zgjasim krahët para me pëllëmbat poshtë dhe me shputat e këmbëve larg njëra tjetrës në gjerësinë e supeve. Me një shpinë të ngritur, përkulim këmbën në pozitën galiç derisa kofshët të jenë paralelisht me dyshemenë. Ngritemi me trupin drejtë që të përfundojmë një përsëritje.

Bodyweight Squats (1 set, 15 reps)

Burpees (1 set, 15 përsëritje)

Qëndroni drejtë me shputat e ndara në gjerësinë e ijeve dhe ulemi poshtë në pozitën galiç të strukur, me duart e vendosura në dysheme. Bëni një zgjatje të këmbëve që të arrini në pozitën plank e më pas bëni një pompë të zakonshme, duke përkulur bërrylat dhe duke prekur dyshemenë me gjoks e pastaj duke u strukur galiç përsëri që më pas për të kërcyer në mënyrë eksplozive lartë.

<a href=